Luk

Login på min side

Luk
Mobil- abonnement
PC & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Maskin simkort

Om os

Hos GladMobil handler det om dig og din forening

GladMobils filosofi er at tilbyde enkle og overskuelige produkter med fokus på valgfrihed, så du selv kan sammensætte din mobilpakke hos os, så den passer til netop dit forbrug. Der ikke er binding hos os, så du kan altid vælge en større eller en mindre mobilpakke, hvis dit behov skulle ændrer sig.

Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos GladMobil.

GladMobil giver dig mulighed for at støtte en lang række foreninger og formål, alt lige fra din lokale idrætsklub eller forening, ja mere specifikt dit eller barnets hold, eller et velgørende formål og meget mere.

Ideen er simpel.
Køb din mobilpakke som du plejer, og GladMobil giver hver måned 10% af mobilpakkens pris tilbage til den idrætsklub eller forening du selv har valgt, uden at det koster dig noget. Vi garanterer at den forening du vælger at støtte, får 10% af dit forbrug indsat på Deres konto hvert kvartal.

GladMobil vil gerne gøre noget ekstra for familierne. Med mobilchef kan du samle alle familiens numre under et fælles login, så du let og overskueligt kan administrere familiens numre på en gang.


GladMobil er til dig og din forening.

Vores kontakt information:

GladMobil
Jomfruløkken 2
8930 Randers

Tlf. 79 30 61 62
E-mail support@gladmobil.dk
CVR.: 36185546
Bank: Spar Nord Køge Bugt

 

En del af noget større
GladMobil drives af MobileValue ApS og derfor vil du som kunde hos Glad Mobil opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue Aps.